Because We Care

Søndag er for de fleste ensbetydende med tømmermænd, fastfood og film, men sådan behøver det ikke at være. Vores nye søndagsklub Because We Care vil ændre det. Søndag skal stå for god musik, afslappet stemning og gode folk omkring dig og vi vil gøre vores yderste for at skabe rammerne for det – det er derfor, at vi hedder Because We Care.

Traditionelt har den eneste mulighed for at gå ud søndag været Rub’A’Dub Sundays, men Because We Care adskiller sig, da det er en dagsklub, der åbner kl. 14.00 og lukker omkring kl. 22.00, så man kan gå ud og have en god søndag og stadig være frisk til mandag. Because We Care vil gerne være den perfekte afslutning på din uge og sende dig godt ind i den næste. Så kom forbi og støt en nyskabelse i måden at gå ud på i København.

Vi bestræber os på at skabe de bedste rammer og så er det deltagerne, der bestemmer, hvor vi bevæger os hen. Det kan starte som ren hygge i den afslappede gårdatmosfære og udvikle sig til uorganiseret galskab indenfor i mørket – alt er åbent og muligt.

I baren vil det bl.a. være muligt købe en klassisk søndags Bloody Mary og der vil kunne købes god mad fra grillen alt sammen til overkommelige priser. Det er gratis at komme ind og forskellige DJ’s vil stå for musikken, som vil udvikle sig i takt med stemningen med udgangspunkt i en deep og tech’et houselyd.

Tilmeld dig her.

 

This entry was posted in Musik, The Good Life and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>