Björks kjole

Jeg var ikke på Roskilde Festival i år, hvilket jeg var lidt ærgerlig over flere gange i løbet af den forgangne weekend. Dog synes jeg ikke, at programmet var prangende selvom, at der selvfølgelig var nogle ting, jeg gerne ville have oplevet som Bon Iver og Bruce Springsteen. Jeg fandt dog ud af, at man kunne streame koncerter fra Festivalens hjemmeside – eller rettere, at det så ud som om, at man kunne streame for det var ikke muligt for mig lørdag aften.

I dag har jeg så set de ikke imponerende anmeldelser af lukkekoncerten med Björk. Jeg er ikke den store Björk fan og havde selv foretrukket at se Alabama Shakes, som spillede stort set samtidigt. Men jeg faldt dog over billederne af den futuristiske kjole, som Björk bar under koncerten. Jeg har ikke kunne se nogen steder, hvem der har designet den. Men jeg tror, at et godt bud er Iris Van Herpen.

This entry was posted in Mode and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>