Bloggeren

Jeg oprettede bloggen fordi, at jeg ikke følte, at statusopdateringer på Facebook dækkede mit behov for at kommunikere mine tanker og idéer med verden. På bloggen kan jeg dele alt hvad jeg synes er fedt, dumt, smart, lækkert, godt, skidt, irriterende og oplysende og alle der synes, at det er interessant kan følge med.

Jeg skriver for mig selv og om, hvad jeg synes er interessant og spændende. Det betyder, at bloggen ikke kan sættes i bås som en bestemt type blog men tværtimod er mangefacetteret og et billede på mine interesser. Det betyder dog ikke, at jeg er ligeglad med læsere, jeg håber tværtimod at så mange som muligt, finder det jeg poster interessant og jeg er altid interesseret i en kommentar uanset hvilken form eller indhold den måtte have.

Jeg har afsluttet statskundskabsstudiet i foråret 2012 og arbejder nu som fuldmægtig i Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme. Jeg bor i København med min kæreste og vores lille pige. Tidligere har jeg bl.a. boet i London, som en del af mine første blogindlæg handlede om. Ellers beskæftiger bloggen sig meget med politik, samfundsforhold, musik, mode og alt der i mellem.

 

 
Mads Andersen

2 Responses to Bloggeren

 1. Daniel says:

  Kære Mads.
  Vil bare lige fortælle at jeg har nydt at læse din blog.
  Den er dejligt vedkommende og ganske interessant.
  Så fortsæt gerne med at skrive på den. Det er værdsat.

 2. Dotty says:

  Always a good job right here. Keep rolling on thrugoh.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *