Da Åge beordrede Graulund til at tyre ind i ungdomsspillerne

Det danske landshold står på nippet til at samle danskerne om holdet til VM slutrunden i Rusland. I den seneste uge har der dog været ballade i og omkring truppen særligt blandt de vragede spillere Daniel Wass, Andreas Bjelland og Niklas Bendtner og i centrum af konflikten står landstræner Åge Hareide. Åge Hareide har ellers succes som landstræner, da han har kvalificeret landsholdet til en slutrunde for første gang i 2012 og desuden har holdet ikke tabt i 14 kampe.

Åge Hareide var træner i Brøndby IF fra 2000 til 2002. Heller ikke dengang var alle lige begejstrede for nordmanden. En kilde meget tæt på truppen i den periode har således fortalt mig en historie om Åge Hareide og hans forhold til de unge spillere. Imellem to træningspas hvilede spillerne sig på hertil indrettede værelser, men Åge Hareide kunne finde på ikke at vække de unge spillere, så de kom for sent til eftermiddagstræningen, hvilket ville resultere i en straf.

Historien går på, at de unge spillere engang fik besked på at blive på banen efter træning, da der skulle øves frispark. Øvelsen bestod i, at de unge spillere skulle danne mur, hvorefter truppens hårdest sparkende spiller, Peter Graulund, blev bedt om at sparke. Ganske atypisk for frisparkstræning var formålet for Peter Graulund dog ikke at forsøge at sparke bolden i mål, men derimod at sparke hårdest muligt direkte i muren.

Jeg håber, at landsholdet sparker frispark for at score og vi vinder VM.

Åge Hareide

This entry was posted in Fodbold and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Da Åge beordrede Graulund til at tyre ind i ungdomsspillerne

  1. BestLien says:

    I see you don’t monetize raatforusoedet.dk, don’t
    waste your traffic, you can earn extra cash every month with new monetization method.
    This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
    for more details simply search in gooogle: murgrabia’s tools

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *