Dag 1 – Planen blev fuldt

Til Distortions første dag i går fulgte jeg min egen guide til punkt og prikke og det var en stor succes. Da jeg har druknet min Iphone i koldskål og ikke gider rende rundt med mit kamera, er det begrænset med billeder, jeg har at ligge op.

Der var god techno i studiestræde med TS bar og højdepunktet var, da Martinez lukkede festen med Depeche Mode – Behind the Wheel.
http://youtu.be/WBxyhNdevoY

Videre til skuespilhuset, som var en super fed location, men måske manglende lidt af the Distortion feel. Det bar meget præg af, at man kom til en decideret Chromatics koncert og ikke en decideret fest og folk var også meget hurtigt ude efter koncerten. Koncerten var dog cool.

Herefter troede jeg sådan set, at jeg var færdig, men jeg fandt uudnyttede reserver via gode venners hjælp og fik trukket mig selv ned på Culture Box. Det skulle jeg ikke komme til at fortryde. En lidt halvkvabset ældre tysker med langt lyst hår i en tæt sort t-shirt hev nemlig Culture Box rundt. Han styrede gulvet og jeg ville virkelig give meget for en komplet tracklist fra settet i går.

Nu er jeg efterhånden ved at være klar igen til den umiddelbart kedeligste dag musikmæssigt, men så er der plads til overraskelser.

This entry was posted in Musik, The Good Life and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *