De bedste julesange

Julen er altid garant for ulidelig afspilning af en perlerække af forfærdelige numre. Og hver eneste år skal man høre på, at folk allerede er trætte af at høre Wham – Last Christmas, inden den er blevet spillet første gang i radioen. Hvad er konsekvensen? Det er, at vi tror, at den bliver så voldspillet, at vi vælger ikke at spille den. Hvilket er en skandale i betragtning af, at det er den bedste julesang nogensinde. Jeg nyder, at høre den året rundt. Jeg burde høre den minimum en gang om dagen i December, men det har jeg desværre ikke gjort!

De to andre på min liste er også klassikere, Jul Det’ Cool er jo reelt en anti-julesang, men er efterhånden en institution på linje med brunkager. Synd for MC Einar, at de ikke fik godkendelse til at benytte samplen fra nummeret Sleigh Ride, som er rygraden i hele nummeret. Det betyder, at MC Einar aldrig har tjent en krone på det nummer!

http://youtu.be/X305vgH6Mvw

This entry was posted in Musik and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to De bedste julesange

  1. Julefrokost says:

    Sikke nogle fede videoer :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>