Den endelige EM-trup

Allerede d. 8 januar i år kunne Råt for usødet afslørede den danske EM-trup til sommerens Europamesterskaber i fodbold. I dag kunne landstræner Morten Olsen så officielt løfte sløret for hele hans EM-trup og man kan konstatere, at han har lavet et par fejl.

Han har nemlig undladt at udtage disse fire spillere Nicolai Boilesen, Zanka, Martin Jørgensen og Mikkel Beckmann for tilgengæld at udtage Simon Poulsen, Jores Okere, Tobias Mikkelsen og Niclas Pedersen.

Fire fejl er ikke godkendt, men jeg havde simpelthen glippet at Boilesen skulle blive skadet, da han burde være ung og usårlig ligesom, at Zanka burde have kommet sig meget hurtigere over sin skade (det er til gengæld godt for Danmark, at han ikke er med, da hollænderne og tyskerne ikke ville være sene til at udnytte hans obligatoriske én til to fejl pr. kamp.). Martin Jørgensen kunne heller ikke holde sig fit. Jeg er til gengæld overbevist om, at hvis ikke Mikkel Beckmann havde haft en lang skadespause og selv havde meldt afbud ville han have været i truppen. Han er en bedre spiller end Niclas Pedersen og spiller for FC Nordsjælland det, der populært sagt kaldes en falsk 9’er, som landsholdet også kunne vælge at spille med, da Nordsjælland pt. spiller præcis på den måde, Danmark ønsker at spille. Jeg mener, at det have bedre for Danmark at have en falsk 9’er med til EM end en dårlig 9’er.

Morten Olsens udtagelsesfejl bliver dog ikke afgørende, da Boilesen ville have været den eneste mands til startopstilling og fordi, at Niclas Bendtner ikke bliver skadet i løbet af turneringen.

This entry was posted in Fodbold and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *