En forventet skuffende aften med James Blake

Jeg skulle ud i går og tager afsted for at mødes med gode venner. Flere af dem havde nævnt, at de gerne ville se James BlakeCulture Box. Det var dog umiddelbart ikke lige det, jeg havde mest lyst til. Jeg er vild med James Blakes album – James Blake, som på mange måder var mit London soundtrack fra sidst, jeg boede der. Hvilket i høj grad skyldes den særlige engelske lyd albummet bærer præg af med dets helt tydelige dubstep referencer – det fungerer fanastisk. Men jeg bryder mig ikke om dubstep som genre, hvilket er indlysende, at et James Blake DJ sæt vil bestå i.

Jeg cyklede forbi Culture Box kl. 22.00, hvor der allerede var kø og jeg gik derfor ud fra, at det ville være umuligt at komme ind – og jeg derfor ikke behøvede bekymre mig. Mine venner var dog insisterende og da en fortrop havde konstateret, at der underligt nok ingen kø var kl. 01.00, var der ingen vej tilbage. 130 kr. måtte jeg betale i indgang gor blot at konstatere, at det var nøjagtigt som jeg havde frygtet. Det var også sjovt, at se hvor mange der blot stod stillestående til den massive lyd, som man ikke kan tage fra Culture Box uanset genren, der spilles. Men det var tydeligt, at der var tale om et andet crowd en normalt. Specielt symboliseret ved de mange unge piger. Stemningen bar kraftigt præg af et indie fokuseret Soundvenue publikum, som havde sat sig for, at de skulle se deres cool indie-electronica prins uden helt præcis at forstå, hvad de gik ind til. De fleste har nok troet, at de var på vej til en koncert, hvilket også forklarer køen kl. 22.00 og at der ikke var helt proppet kl. 02.00.

Heldigvis kan jeg få danset den dårligere oplevelse ud af kroppen i aften, hvor en klassisk Culture Box DJ, som Sascha Funke spiller op. I said Mango!

This entry was posted in Musik and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *