Kronprinsens ædlere dele

Se & Hør har mildest talt markeret sig de seneste uger på brystfronten. Først gjorde man sig ikke blot uvenner med Christine Schaumburg Müller men hele TV2 ved at vise værtens bare bryster i bladet. Konsekvensen var, at man blev udelukket fra TV2s flagskib Vild med Dans, hvor Christiane Schaumburg Müller er vært. Efterfølgende gik man så et niveau op og gjorde sig internationalt bemærket ved at bringe et helt særtillæg med Hertuginden Aka. Kate Middleton aka. prins Williams hustrus bryster. Det er med skam, at jeg må sige, at jeg desværre ikke har set nogen af de to blade. Men billederne kan dog findes på nettet, hvor jeg efter en kort søgning dog kun har kunne finde Kates.

Jeg sidder så og ser en ældre episode af Presselogen i dag, hvor de diskuterer disse billeder. Her diskuterer man, om medierne i højere grad er blevet nypuritanske eller ej – og nævner, at TV2 engang har vist Kronprins Frederiks ædlere dele! Det har jeg aldrig hørt om eller læst noget om og har heller ikke kunne google mig frem til.

Er der nogen, der kender historien?

This entry was posted in Samfund & Politik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kronprinsens ædlere dele

  1. Dorian Gray says:

    Jeg mindes, at den ene frontmand, Mesta Lasse, fra den danske hiphopgruppe – som desværre ikke er blandt os længere – ‘Hvid Sjokolade’, rapper om dette. ”Hva’ sker der for, at Kronprinsen ikke kan svinge lidt med lansen, før det ender hos Fru. Hansen”.
    Mere ved jeg ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>