Lenin på væggen i Socialforvaltningen

LeninSovjetunion var en diktatorisk og forbryderisk stat, der begik nogle af historiens værste forbrydelser imod dets egne borgere.

Med historien og Sovjetunions forbrydelser in mente er det utroligt, hvordan Lenin kan pryde væggen i København Kommunes Socialforvaltning.

Disse billeder kan findes i Københavns Kommunes Socialforvaltning på Tietgensgade i København.

Siden jeg først postede billedet, har jeg fået nogle henvendelser vedrørende de nærmere omstændigheder omkring billedet.

Billederne hænger på et kontor i Socialforvaltningens administrationskontor på Tietgensgade i København. Jeg har taget billedet i forbindelse med, at jeg i en periode arbejdede i Københavns Kommunes Beskæftigelses- og Integrationsforvaltning, der har til huse i samme bygning. Billederne hænger på et kontor, hvor der sidder en tre til fire medarbejdere, som jeg mener hovedsageligt er fuldmægtige.

Årsagen til at billederne står på gulvet er, at jeg i samarbejde med et par kollegaer klippede dem ned i forbindelse med en julefrokost. De blev dog siden hængt op igen. Jeg var senest i huset i december 2013, hvor jeg spurgte mine tidligere kollegaer om billederne stadig hænger på kontoret, hvilket de svarede bekræftende på.

This entry was posted in Samfund & Politik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Lenin på væggen i Socialforvaltningen

  1. Rollo says:

    Din artikel er noget kortfattet. Det ser ud som om at billederne står på gulvet. Er det et lagerlokale? Hvad hænger der ellers på væggene?

    Lidt flere fakta, tak. Ellers er du til grin.

    Rollo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *