Min blogging krise

Jeg har været i en blogging krise. Siden jeg startede med at blogge for over et år siden er indlæggene kommet i en lind strøm, men i de sidste par måneder har der været langt mellem snapsene. Hvilket er paradoksalt i og med at planen var at skrue op for blusset efter afleveringen af mit speciale. I stedet er jeg endt i et dødvande, hvor bloggen bare ikke er blevet opdateret – en forfatter ville kalde det en skriveblokering. Dog har jeg været rimelig aktiv på Råt for usødets facebookside, som du kan følge med på ved at Synes godt om siden (så gør lige det!).

Det skal dog være slut nu. Der bliver igen skruet op for blusset. Jeg har mange planer og der er mange spændende ting forestående, som jeg har masser af meninger om. Glæd dig f.eks. til at få anbefalinger til Distortion programmet i morgen og snart er der jo også et EM i fodbold, der skal have kommentarer med på vejen. Læs f.eks. når jeg forudsiger samtlige kampe til slutrunden.

Meget mere følger…

P.S. nu vil jeg tage i lufthavnen og hente min fortabte ven fra Australien.

This entry was posted in The Good Life and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>