Ny dansk punk

Jeg har en svaghed overfor punk og selvom genren kan virke temmelig død, sker der af og til noget og lad os håbe, at Iceage er de nye Sort Sol, som jo startede som punkbandet Sods. Sods fik en revival for et par år siden, da Djuna Barnes, Trentemøller og Thomas Barfoed i samarbede med Mads Nørgaard remixede deres fantastiske nummer Copenhagen.

This entry was posted in Musik and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ny dansk punk

 1. Paul Revere says:

  Punk er det nye sort! Punk har været historiens største musikalske fuckfinger og modpol til stortset alt!

  Lad os nu bare håbe på, at der ikke er for mange designere og hipster-narrøve, der når at forpeste den nylige genopdagelse af punken med deres lorte fingre! Punk skal tilbage på det musikalsklandkort, tak!

  Nu vil jeg smække min vinyludgave af “Pære Punk” på. Nyde punk, før den blev forpestet af designerfolk, der hev det ind på catwalken og prøvede at score knaster på noget der var alt det, modeverdenen ikke havde nosser til at være.

  http://www.youtube.com/watch?v=VwOpD1JRGkc

  http://www.youtube.com/watch?v=nxD2JUq0shs

 2. Mads says:

  Men hvordan skal den komme tilbage på landkortet, hvis ikke alle de “smarte” skal hype det? Har aldrig hørt om “Pære Punk” og det er da vidst mere sjovt end det er godt. Lost Kids er også Mek Peks gamle århusianske band, som der vist blev set lidt ned på fra den københavnske punkscene med Sods og No Knox.

 3. Paul Revere says:

  Den behøver ikke komme tilbage på “landkortet”, hvis det er det samme som at blive spillet på P3. Folk skal bare få øjnene op for den og gerne før den bliver inficeret af hipsters!

  Punken er en fantastisk genre. Den har altid været svær ikke at grine lidt af. Mange af teksterne er jo så skrevet således, at man er helt i tvivl om de mener det alvorligt, eller om det er for sjov og musikerne har knap kunne spille på deres instrument! For mig handler det ikke om dybfølt lyrik og et højtflyvende tekstuniverser når jeg lytter til punk. Det er nerven og energi i punk der tænder mig – den dejlige ungdommelige naivitet, garneret med en voldsom energi.

  Fedt med Mek Pek! Pære Punk er en legendarisk gammel dansk opsamlingsplade, der bestemt er værd at sætte fingrene i lægge øre til -> http://www.discogs.com/Various-P%C3%A6re-Punk/release/1595575

  Punken lever, den er ikke død! Den lugter bare sådan…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>