Soho Roof Top

Mens alle var på Roskilde Festival valgte jeg at blive hjemme og tilmed arbejde, hvilket i lørdags førte mig til Soho Kontorhotel i Kødbyen. Nu har jeg aldrig før været på et kontorhotel, men jeg har svært ved at forestille mig det meget federe end det her, som er gennemført god stil. Jeg kunne desværre ikke tage så mange billeder. Jeg fik dog taget et par stykker af især den vanvittigt fede Roof Top.

Sohos fredagsbar kan virkelig anbefales.

This entry was posted in The Good Life and tagged , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>