Status – 2012

Så er det blevet nytårsaftensdag og på en dag som denne er det naturligt, at man kigger frem mod det kommende år. Men for at kunne forstå fremtiden er man nød til at være bevidst om fortiden. Sidste år lavede jeg en liste over ting, som jeg havde nået og opnået i det forgangne år. I år vil jeg tage udgangspunkt i et indlæg jeg lavede til min fødselsdag, hvor oplistede ting, som mit 2012 skulle indeholde. Det var ikke alting, der gik som jeg på det tidspunkt håbede.

Jeg nåede f.eks. ikke at opleve en solrig sommer i Danmark, tage på Roskilde Festival eller få læst Krig og Fred. Tilgengæld fik jeg redesignet bloggen, trådt ind på arbejdsmarkedet og oplevet nogen vilde DJ sets (dog ikke nok!).

Jeg havde dog ikke hverken forventet eller på nogen måde forestillet mig, at jeg her ved udgangen af 2012 skulle ligge i min og skrive dette indlæg side om side med min skønne datter på 4 mdr. men på den måde overhaler virkeligheden nogen gange fantasien. I den forbindelse vil jeg også nævne, at mit 2012 har budt på en meget god oplevelse af det danske sundhedsvæsen. Det var selvfølgelig ikke rart, at min kæreste skulle bruge 2 mdr. på hospitalet i forbindelse med fødslen af min datter, men det var en meget positiv oplevelse af Riget og alle de sygeplejersker, jordmødre og læger som gjorde, at vi i dag tænker tilbage på en meget intensiv og nervøs tid som en god tid.

En anden konsekvens af hele denne barnehistorie er også, at jeg er flyttet rigtigt sammen med min kæreste og vi er blevet en lille familie. Frygten for tabet af friheden, som altid har været min største frygt er totalt ubegrundet. Jeg føler ingen nævneværdige begrænsninger på min elskede frihed, men det er også fordi, at jeg har en fantastisk kæreste med samme mindset som mig selv.

For første gang, i jeg ved ikke hvor mange år, har jeg ikke været rigtigt i udlandet. Når jeg skriver ikke rigtigt, er det fordi, at jeg brugte nogle timer i Malmø og Ystad i forbindelse med en tur til Bornholm. Det er lidt trist, men igen har omstændighederne haft nogle konsekvenser, der ikke var til at forudse. Der er dog ingen tvivl om, at jeg kommer til at tage revanche.

2012 blev også året hvor jeg sprang ud som partypromoter med Søndagsklubben Because We Care. Vi har ligget stille i nogle måneder men der er planer for 2013. Det bliver fedt!

Det var også stort at blive færdig med at studere. Specialet blev færdiggjort på normeret tid og det var sjovt –  ja nærmest en fest at skrive det. Jeg har i hvert fald aldrig før hørt så meget musik.

2012 har i sandhed været et vildt år. Jeg blev færdig med at læse, fik job og og blev far. De to sidste to ting indenfor 5 dage. Der har derfor mildest talt været nogle omvæltninger som mere eller mindre også faldt sammen. Men det har været dejligt, spændende og udfordrende. Jeg forventer, at 2013 bliver mindst ligeså fedt – dog uden flere børn, please….

 

This entry was posted in The Good Life and tagged , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *