Ugen der gik#3

Den forgangne uge havde et alt overskyggende tema – min datters dåb. Lørdag kl. 11.00 skulle hun døbes i Ny Holsted Kirke i Næstved. Jeg skulle arbejde hele ugen og til middag med mit gamle arbejde torsdag. De resterende timer blev mere eller mindre brugt på at enten tale om eller forberede dåben.

Allerede da vi startede med at planlægge barnedåben havde jeg sagt, at jeg nok skulle stå for alt maden. Det blev naturligvis mest af alt en koordinerende rolle, da jeg heldigvis har mange gode kræfter at trække på – heriblandt en frisk og mobil førstegangs oldemor!

Det var ikke en helt traditionel barnedåb, da vi havde besluttet, at såfremt vi skulle holde barnedåb, skulle det fejres med et ordentligt brag. Barnedåben foregik om formiddagen men først om aftenen kom gæsterne til fest. Der var næsten 70 til festen, så det var immervæk et større projekt at få alle ender til at passe, særligt når man ingen erfaring har med at lave mad til så mange mennesker.

Nok om alt det praktiske. Festen gik fantastisk og både vi og vores gæster syntes at have haft en god aften. Et godt pejlemærke er også, at de sidste først forlod festen 5.15. Maden blev rost, drikkevarerne slog til og der var gang i dansegulvet, så alle vores succesparametre blev opfyldt. Vi har da også fået adskillige tilbagemeldinger om, at det var den sjoveste barnedåb mange af gæsterne endnu har deltaget i. Tilmed blev alle ønskerne på ønskesedlen opfyldt, så alt er gået over forventning.

Så tager man gerne med at søndagen står på oprydning og en sengetid der sagde kl. 20.00 for at kunne være nogenlunde frisk til en mandag, der bød på opsætning af peberkværn og indtagelse af morgenmad med en god ven, der fyldte 30 og en efterfølgende arbejdsdag.

This entry was posted in Ugen der gik and tagged . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *