Ugen der gik#4

Dette burde være indlægget, der handlede om den forgange uge og det burde være skrevet søndag. Det er ikke tilfældet. Jeg har haft svært ved at få tid til at skrive indlæg, da jeg har gang i en del andre ting. I stedet for at skrive om min helt standard sidste uge vil jeg hellere fortælle lidt om de projekter, som jeg har gang.

Lige for tiden går der en del tid med en anden side, som jeg skriver dagligt på – Hovedstaden.lokalbold.dk. Det er en side om Københavns seriefodbold med særligt fokus på Københavnsserien og Serie 1. Jeg laver siden sammen med en god kammerat og foruden at skrive artikler, er vi nu også begyndt at eksperimentere med at lave videoklip, hvilket man kan se nogle eksempler på, hvis man går ind på siden. Husk i øvrigt at ‘Like’ vores Facebook side, så du ikke går glip af uvurderlig viden om københavns fodbold. Du har selvfølgelig allerede husket at ‘Like’ Råt for usødetFacebook.

Jeg har også skrevet en del indlæg på det sidste, som jeg endnu ikke har publiceret nogen steder og stadig går og overvejer hvordan, at jeg skal gå videre med. I sidste uge havde jeg en artikel på Netudgaven.dk omkring sammenhængen mellem det at være skolelærer og superligatræner. Den er blevet læst en del gange og i dag delte Denfri.dk den også på deres side.

Jeg har også gang i et virksomhedsprojekt, som jeg arbejder sammen med et par drenge om, det er dog stadig i en tidlig fase og jeg kan ikke komme nærmere ind på, hvad det drejer sig om endnu.

Et andet spændende projekt er planerne om at genoplive fest konceptet Because We Care, som jeg var med til at starte i sommers. Vi har nogle rigtigt gode ideer, som du forhåbentlig meget snart kommer til at høre mere om. Der er forresten også en Facebook side, som du kan Like:)

Afslutningsvis vil jeg nævne, at jeg er stærkt involveret i en kampagne for min gode ven Andreas Pourkamali, der meget gerne skulle føre til, at han bliver valgt ind i Borgerrepræsentationen for De Radikale. Der er gode folk på kampagnen og vi har en stærk kandidat, så hvis du ikke automatisk kommer til at høre meget mere til dette, så har vi ikke gjort vores arbejde godt nok.

Foruden mine projekter, er der også arbejdet og familien, der skal passes. Jeg nyder at have travlt og er taknemmelig over at være omgivet af nogle mennesker, der giver mig plads til det. Det bedste er, at jeg har mange flere idéer og planer, som jeg ikke kan vente med at få sat i søen – men det skal nok komme…

This entry was posted in Ugen der gik and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>