We:Future

WE:Future er et nyt tværpolitisk initiativ, der vil arbejde for på forskellige platforme for engagere ungdommen i politik. I aften holder de launch fest på KB18 fra Kl. 22.00 hvor Le Gammeltoft spiller. Ellers er der optræden fra et velkendt navn her på bloggen nemlig Shanghai. Desuden spiller duoen Rosemary, som har en meget spændende lyd med klare referencer til Glass Candy.

Inden aftenens fest på KB18 kan man jo slå et smut forbi Bolschefabrikken og hænge ud til Ladyfest. Festen er godt nok en del af en feministisk kønskamp, hvorfor der kun må optræde kvinde, det gode er tilgengæld så, at kønsfordelingen er tilsvarende i kvindernes favør på trods af, at mænd er velkomne som gæster. Jeg tror i hvert fald, at der er grobund for en god gammeldags kønsdiskussion og da jeg ikke er bange for løvens hule ses vi!

This entry was posted in Samfund & Politik and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>